Legg ditt neste

Selskap til
ALLE MERKEDAGER

Short Stop passer svært bra for markering av de forskjelligste merkedager og jubileum: dåp, navnedag, konfirmasjon, bryllup, minnestund og julebord. Det er mulig å reservere hele eller deler av hovedrestauranten med plass til opptil 54 personer og evt 2. etasje med plass til opptil 24 personer.  Begge lokaler har til gang til WI FI og oppkopling til TV-skjerm for fremvisning og underholdning.

Send oss forespørsel

FESTMENYER

Vi tilbyr følgende festmenyer for opptil 12 personer:

Ved valg av festmeny får dere tilsendt våre meny forslag før ankomst og dere setter sammen ønsket meny bestående av forrett, hoved rett og dessert. Meny må være lik for hele selskapet.

For de med allergier og diet behov tilrettelegger vi menyen deretter, om vi får beskjed i forkant.

Barn under 12 år kan spise samme meny med halve porsjoner og til halve priser,- eller velge fra vår egen barnemeny


Send forespørselSelskapslokaler

BryllUp i fine omgivelser

Short stop er ideelt for en av livets store dager, vi arrangerer bryllup hele året for opptil 54 gjester.Vi skreddersyr menyer og utvalgte viner med god bistand fra vår søsterbedrift Støtvig Hotel.

Kontakt oss

Selskapslokaler til

STORE OG SMÅ MARKERINGER

Selskapslokaler

Minnestund

De triste dagene i livet kan også markeres i hyggelige omgivelser. Vi arrangerer minnestunder for små eller store grupper, og det helt opptil 54 personer. Våre erfarne ansatte vil skreddersy etter deres ønsker for å gi denne anledningen best mulig innhold og oppmerksomhet.

Kontakt oss