Velkommen til Coppola vinmiddag

Den 24. mai skjer det på Støtvig Hotel


Endelig har vi fått anledning til å ta regien i en francis coppola produksjon.

I samarbeid med et «wine crew «  fra Coppola Winery byr vi på en sjelden opplevelse:

Spesielt utvalgte Coppola viner tilpasset en velvalgt 4-retters meny fra vår franske kjøkken sjef. Det er ikke uten grunn at Coppolas viner har vært hotellets foretrukne og anbefalte viner gjennom snart 10 år. Nå kan dette oppleves og det selskap med representanter fra denne perlen av en vin gård nord i California.

 

Både før og etter servering vil det bli en kontinuerlig visning i Støtvig kino av Coppolas mester verk: Gudfaren1,2 og 3.



Her er menyen:

Amuse Bouche:

Løyrom med sitronrømme fra Røros Meieri på en konfitert potet.

Allergener: Fisk og kumelk.

Forrett:

Blekkspruttcarpaccio med auberginesalat, fetakrem og kapers.

Allergener: Fisk, kumelk, sauemelk og sulfitt.

Hovedrett:

Surf n’ turf: Grillet kalv indrefilet, pannekstekte reker med viergesaus, grillet asparges og potetvinaigrette.

Allergener: Skalldyr, kumelk og sulfitt.

Ost:

Bjølsund Brie fra Rygge Meieri fylt med ramsløk, ramsløkbrioche og sjalottkompott.

Allergener: Egg, hvete (gluten) og kumelk.

Pris kr 1695,- per person inkl. utvalgte viner fra Coppola Winery

-

Velkommen til Støtvig Hotel fredag 24.mai.

Tilbake