Sommer på Støtvig Hotel

Like populært i 123 år - om det er midt i Larkolluka eller på en strålende solskinnsdag! Dette er sommerstedet for store og små mennesker. Nyraket sandstrand, serveringstilbud fra vår «strandbod» og «iskrembil», samt alle rettigheter kan selvfølgelig også oppleves på hotellet


Hverken mormor eller oldemor reiste på sommerferie til Syden eller til hytta. Sydentur var ikke «oppfunnet» og svært få hadde hytte. Det de den gang gjorde var å la far være igjen i byen og tok selv med seg ungene til et av Oslofjordens mange strandhoteller. Far kom med en av de mange «pappabåtene» på besøk i helgene. Støtvig Hotel var den gang da en av de mest besøkte sommerhotellene. Der de kunne nyte det som i ettertid var varme somre med gode minner.


I vårt Støtvig Hotel mener vi å ha skapt en modernisert utgave av denne gamle ferievarianten, men med en liten smak av «The Hamptons» på USA’s Østkyst. Vi mener å være et like godt sommeralternativ i dag som den gang og at vi kan garantere god gammeldags sommerstemning - om ikke været blir akkurat likt. Ønsker du å skjemme deg og dine nærmeste bort for noen fine sommerdager kan dette vise seg å være et riktig valg.

 

Du slipper å gjøre noe som helst, du kan bare nyte og det i en av flere restauranter og barer, kanskje mest spennende nå i vårt nyeste tilbud på Terazzen. I prisen ligger en av Østfolds beste frokoster, fri adgang Bad&Spa&Trim med inne- og utebasseng (i tilfelle havet blir kjølig for enkelte). På Støtvig Hotel får du tilgang til egen strand 10 meter unna og marina. Vi kan også anbefale et besøk innom vår Ice Cream Truck for iskrem og vår nyervervelse Airstream for pizza, pølse, brus eller kaffe.


Skulle det bli noen dårlige dager tilbyr vi inneaktiviteter - egen bowlingbane, shuffleboard, Støtvig Kino, Kokketeater og vinsmaking for mindre grupper, samt leke/spillerom for de små menneskene. 

 

Uansett velkommen skal dere være - men bare en ting til slutt - Haien i bassenget er tam.

Tilbake