En kulinarisk reise til Japan 13. april 2024

Det japanske kjøkken er helt annerledes enn all annen asiatisk matlaging, både når de gjelder bruk av råvarer og tilberedning. Først og fremst fordi japanerne har et enestående fokus på råvarens naturlige smak og hvordan man best kan bevare smakene under tilberedning. Fisk og annet av havets delikatesser vil være i sentrum, og da gjerne i følge med en riktig vin og kanskje med en lokal spesialdrikke som en sake og/eller en lokal øl. Valget er ditt.

Vel bekomme!


6-retters meny inklusive aperitiff tilbys for kr. 995,- per person

Ankomst til aperitif kl. 18.30.

Spicy edamame bønner

Allergen: hvete (gluten), fisk, sesamfrø og soya

 

Sprø umami aubergine med trøffel dressing

Allergen: soya, egg , sesamfrø og hvete (gluten)

 

Sprø nori og ris kjeks med tofukrem

Allergen: soya

--

 Wagyu slider med kongeøsterssopp og svart hvitsløksmajones

 Allergen: hvete (gluten), egg, kumelk, sennep og sulfitt

--

 Hiramasa sashimi med rettich salat og lime blad saus

 Allergen: Fisk, soya

--

 Kongekrabbe med wasabi, salat og yuzu dressing 

 Allergen: egg, skalldyr og soya

 --

 Wagyu A5 med umami sopp, yakiniku saus og ris

Allergen: sulfitt, soya, sesamfrø og fisk 

 --

Hvit sjokolade på matchabunn med umeshusaus og yuzusorbet

Allergen: egg, kumelk, hvete(gluten), sulfitt, soya og mandel

Velkommen!

Tilbake