Aktiviteter høstferie 2022

Bli med på Padlekurs eller Cocktailkurs i høstferien 2022.


Padlekurs

I høstferien inviterer vi til Våttkortkurs på egen strand i samarbeid med Ut i det fri AS. Dette fire timers kurset er en fin måte å prøve ut kajakkpadling på, og det hjelper deg til å bli entrygg padler. På kurset er det fokus på kvalitet og sikkerhet slik at du skal være trygg når du skal ut på sjøen på egenhånd etter kurset. Derfor har vi maksimum åtte deltagere pr kurs. Kurset gir Våttkort fra Norges Padleforbund og passer for alle.

Les mer om kurset her.


Når: Torsdag 6.oktober kl. 12:00 – 16:00

Sted: Støtvig Hotel

Pris: Kr 1.200,- Prisen inkluderer Våttkort, lån av kajakk og utstyr under kurset, og kaffe/te i pausene. Har du egen kajakk anbefaler vi at du bruker den.

Kursleder er Per Olav Eliassen, innehaver av Ut i det fri AS og aktivitetsleder hos Norgespadleforbund. Per Olav har holdt padlekurs i en årrekke og har lært flere hundre personer å padle.

Kontakt Per Olav via e-post eller teleton 473 18 343 for påmelding eller om du ønsker mer informasjon.

Påmeldingen er endelig bekreftet når kursavgiften er betalt. Full refusjon ved avbestillinginntil 30 dager før kursstart, 50% refusjon mellom 30 og 8 dager før kursstart, deretter ingen refusjon ved avbestilling.

Cocktailkurs, onsdag 5. oktober

Oppmøte i Woodie Bar: kl. 17.00, kurset varer til kl. 19.00,

Cocktail-kurs med barsjef Piero Visconi (kurset holdes på engelsk). Kurset introduserer deltakeren på bartender-tekniker og hvordan man forbereder og lager cocktails, dette gjennom praktisk gjennomføring. Hver deltaker kan skape sin egen signaturcocktail.

Prisen er 595,- per person, maks. 10 personer.

Alle over 20 år er velkomne til å delta. (minst 4 påmeldte for at kurset skall gjennomføres)

Meld deg på her.

 


Tilbake